DISTRIBUTIE FRUCTE SI LEGUME

Creta Network va ofera solutii si servicii complete pentru aprovizionarea cu alimente si produse agroalimentare, legume, fructe, de cea mai buna calitate, livrate cu promptitudine conform comenzilor, toate acestea la cel mai bun raport calitate/pret, atat din import cat si din productie locala.
Tinta noastra a fost inca de la inceput sa oferim clientilor nostri produse agroalimentare de inalta calitate.
Astazi, putem spune cu mandrie ca produsele pe care le distribuim si serviciile noastreă inseamna calitate.
Suntem dedicati unor relatii de colaborare pe termen lung cu toti clientii si furnizorii nostri si dezvoltarii unei retele de distributie bazata pe servicii si produse de calitate.
Suntem intr-o continua cautare de parteneri de afaceri, furnizori si distribuitori. Daca vrei sa ne propui un parteneriat, te rugam sa ne contactezi la numerele afisate sau prin formularul de contact.

Comanda si livrarea

Comenzile transmise pe e-mail la office [@] cretanetwork . com, telefonic (0771.698.824) sau prin formularul de contact, vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.